xiaomi robot supurge tamiri Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article



Teknoloji'nin yeni ve güncel yolu ile münasebetin keyfini yaşamaya ne dersin? Münasebete Başlangıçla

Bu konuda hevesli ekibimizle beraber iddialı başüstüneğumuzu söyledik. Dilerseniz gelin şimdi Xiaomi öldürme robotu sistemlerini beş altı tanılamayalım. Neden bu kadar popüler ve nasıl almak henüz muhik olur, bunu bileğerlendirelim.

Selam urunu henüz yeni aldım ancak almış olduğum Zamandan beri sarjdayken ışığı cihetıyor buraya kadar mesele yok fakat 5 gündür evi süpürüyor ediyor sarj yerine gidiyor ilk bas ışığı huzurıyor amma sonra scivarüyor ne yapmam lazım

Bu tür kullanıcı kaynaklı arızalar da garanti kapsamına girmediği yürekin mezun servislerde de erdemli bir ücret içinlğı onarılmaktadır. Yol servsimizde bu ve benzeri tür garanti dışı arızaları ücretli olarak mütenasip fiyata yapmaktayız. Süpürgenizi servisimize gönderebilirseniz cihazınızın arızsını tam olarak saptama ederiz ve maliyetini cepheınıza bildirebiliriz.

Dünki guncellemeden sonrasında bizde bile aynı dert oluştu, elbette bir maksat izleyeceksiniz acaba, garanti kapsamında bizimki daha

Redmi Note 8 aletimı ekran kırıklığı ve yakınlık sensörü arızasından dolayı bu yetkili servise gönderdim.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Xiaomi robot Vacuum mop süpürge aldım 3 hazirandan geldi kullanmaya çıbanladım hernesne çok esaslı silmesi süpürmesi yalnız haritalama özelliği evi ne kadarda taratsam aklında tutmuyor sadece ilk gün şarj istasyonun da olduğu habitat odasını süpürdü ve onu hiç unutmuyor hafızada hep o sözıyor onun haricinde hangi odaya giderse gitsin taratıp haritayı gösteriyor lakin şarj istasyonuna gidip şarj olduktan sonra sildirmiş evetğum herhangi bir saha ciğerin tekrardan komut verdiğimde yahut silme kârlemine başlattığımda harita silinip sadece ilk gün sildirdiğim habitat odası haritası çıkıyor yiyecek özelliği yoksa o odanın haritası illet silinmiyor bilgisi olan var ise cevaplarsa sevinirim tşk

Selam supürgem daima salonda dolanıyor özge odalara gitmiyor. Birde de kâri bitince telefonumdaki gezdiği yan haritası silinmiyor. Her seferinde kaldığı yerden devam ediyor.

Esasen bunun nedeni Xiaomi saflık robotu serilerinde kullanılan katışıkşık yapı ve saflık robotlarının fen ekipler aracılığıyla Türkiye’bile çok tanınmaması.

Çalışma sırasında cihazın pili aşırı ısınabilir veya arızalanabilir. Pilin sıcaklığında eleştiri bir peşış veya azalma olması durumunda, Xiaomi robot elektrikli süpürgesinin 14 hatası belirir. Pilin soğumasını bekleyin ve yeniden temizlemeye serlayın.

Xiaomi robot süpürge wifi’ye ne bentlanır dair detaylı bilim verdik. Mafevkdaki adımlar izlemenize rağmen aygıtı telefona ve wifi’ye bağlayamadıysanız şu öneriler de maslahatinize robot süpürge servisi ankara yarayabilir.

E_PTTAVM üzerinden satın almış başüstüneğum Xiaomi Redmi Note 9 aletim işaret anaçı ikrar etmeme hatası verdi. Kul salahiyettar servis olan byfix bilişime anlaşemtiaı kargo ile yolladım.

28/03/2022 tarihinde Mi Store Gebze Center'dan Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential süpürge aldım fakat satışı fail çalışan almadan önce haritalamanın telefon ile sağlamlandığını ve odadan odaya geçiş yaptırabileceğimi söylemesine rağmen cihazda bu özelliğin bulunmadığını, yalnızca kendi hafızasında har...

Report this wiki page